Pet važnih pravila pri izradi web stranice

Dogradimo zajedno Vaš poslovni svijet!

Pet važnih pravila pri izradi web stranice

Pri izradi web stranice treba obratiti pažnju na svaki detalj. Donosimo vam članak o pet osnovnih pravila za dobro funkcioniranje web stranice

Uvodne stranice, tzv. splash pages

To su prve stranice koje vidite kada uđete na nečije web stranice. Najčešće sadrže vrlo lijepu sliku s riječima poput "dobrodošli" ili "kliknite ovdje za ulazak". Ne samo da nemaju svrhu, već i odbijaju vaše posjetitelje potrebom za dodatnim klikanjem i traženjem sadržaja. Ne dopustite posjetiteljima da imaju razlog kliknuti na gumb "Natrag"! Pružite im vrijedan sadržaj što prije!

Pretjerani reklamni sadržaj

Svi su već naučili ignorirati reklamne oglase. Umjesto toga, pružite vredniji sadržaj i utkajte relevantne partnerske veze u svoj sadržaj - a posjetitelji neka osjećaju da su oni ti koji žele kupiti, a ne da ih vi "silite" na kupovinu.

Jednostavna i pregledna navigacija

Morate osigurati jednostavan i vrlo jednostavan navigacijski izbornik, tako da će ga čak i malo dijete znati kako koristiti. Izbjegavajte prenatrpane ili višeslojne padajuće izbornike. Ako vaši posjetitelji ne vide drvo od šume, napustit će vašu stranicu.

Naznačite gdje se korisnik nalazi

Kad posjetitelji budu duboko zaokupljeni pregledavanjem vaše stranice, željet će znati u kojem su dijelu web stranice nalaze u tom trenutku. Na taj će način moći pregledavati relevantne informacije ili lako doći do bilo kojeg odjeljka web stranice.

Zvuk na web stranici

Zvučno ponavljanje na vašem web stranicama, dok se pregledava tekstualni sadržaj, zna biti posebice iritantno. Ako inzistirate na dodavanju zvuka, pobrinite se da posjetitelji imaju određenu kontrolu nad njim - kontrole glasnoće ili prigušivanja zvuka.

Iz kategorije: Savjeti

Kako povećati posjećenost web stranice

Sadržajem do posjeta Što se više posjetitelja vraća na sadržaj vaših web stranica, to vaše web stranice ostvaruju više prometa - logično. A više prometa znači i bolji položaj na Googleu. I,...

Kako povećati posjećenost web stranice

10 savjeta za dizajn web stranice

Ako želite na najbolji način prezentirati informacije o svojim uslugama i proizvodima, potrebno je izraditi web stranicu koja će biti jedinstvena, moderna, lijepa i kreativna. Opće je poznato da je...

10 savjeta za dizajn web stranice

Besplatna izrada

Kod nas ne morate plaćati unaprijed ono što ne vidite! Zatražite ponudu, prijedlog dizajna web stranica, logotipa, letaka. Bez ikakvih obaveza s Vaše strane. Kupujete samo ono što vidite i što Vam se dopada!

Iza mene osobno, direktorice ove tvrtke, stoji 20 godina godina iskustva u izradi web stranica, programiranju, grafičkoj obradi za internet i tisak - te ne sumnjam da će ovo biti suradnja na obostrano zadovoljstvo!

Provjera dostupnosti domene

Naziv domene (npr. bumbar-web.com):

Rado ćemo vam pomoći i odgovoriti na vaša pitanja, pokrenuti postupak oko registracije i smještaja na server (hosting), otvaranja e-mail adresa, postavljanja web stranica i ostalih vezanih usluga. Javite nam se!

Bumbar Web

Bumbar sport j.d.o.o.
Zelengajska 31
49243 Oroslavje
OIB: HR72893731694
IBAN: HR8823600001102615828
385 (0)95/ 354-86-33
Trg mladosti 7, Zaprešić

Ova stranica koristi kolačiće kako bi vam olakšala navigaciju te unaprijedila korisničko iskustvo.

Više o kolačićima