Web stranice za promociju
Web stranice za promociju

Web stranice za promociju

Dogradimo zajedno vaš poslovni svijet!

Web stranice za promociju

Posebna ponuda! Predstavite svoj program na najbolji način! Web stranice + domena + hosting + unos obavijesti + QR kod = 1.100,00 kn, jednokratno

Iskoristite posebnu ponudu. Predstavite svoj program na najbolji način! Izrada web stranice + domena + hosting + unos obavijesti + QR kod= 1.100,00 kn, jednokratno.

Pripremit ćemo sve što vam treba za vašu web stranicu!

Ova akcija obuhvaća:
  • Hosting - smještaj vaših web stranica na serveru kako bi bile dostupne posjetiteljima
  • Domena - adresa vaših web stranica, može biti oblika: npr. ime-prezime.com ili npr. stranka.ime-prezime.com
  • web stranica po vašim željama. Odabir dizajna, boja, fotografija,... Sve je na vama. Ako nemate ideju kako bi vaša stranica trebala izgledati - prepustite sve nama.
  • CMS odnosno sustav pomoću kojeg možete sami pisati obavijesti, jednostavno kao da pišete tekst u nekom programu poput MS Worda
  • Prijava na Google i osnovna optimizacija za lakše pronalaženje po ključnim riječima (SEO)
  • QR kod kojeg možete stavljati i na druge promidžbene materijale poput plakata i olakšati ostalima da dođu do vaše web stranice

Cijena paketa za web stranicu: 1.100,00 kn.

Jednokratno. Bez skrivenih troškova!

Realizacija izrade web stranice: do 7 radnih dana!

Javite nam se za sva pitanja!

Na internetu postoje i besplatni alati za izradu web stranice. Razmislite o čistom trošku neophodnih stavki koje čekaju vas u tom slučaju: zakup domene i web hosting, koje u ovom paketu dobivate gratis! Osim novčanog troška, trebalo bi znati kako i gdje se to zakupljuje i postavlja. Nadalje, tu je i pitanje snalaženja - treba odabrani sustav za izradu znati postaviti te izmijeniti vlastitim podatcima i materijalima. A ne zanemarimo ni vrijeme potrebno da se to sve učini - vaše vrijeme koje bi bilo uložiti u ono čim se bavite, jer tamo ste nezamjenjivi!

Hosting i domenu dobivate gratis na tri mjeseca, odnosno do kraja svibnja. Nakon toga dobivate ponudu za produljenje koju možete ili ne morate prihvatiti.

U cijenu uračunato postavljanje do 7 fotografija

Reference - web stranice

Jamstvo

Kod nas ne morate plaćati unaprijed ono što ne vidite! Tek nakon što odobrite naš prijedlog dizajna vaših web stranica, logotipa, vizitki i ostalog materijala, šaljemo vam ponudu. I ako u konačnici ipak ne budete zadovoljni izvedbom, imate jamstvo 100 %-tnog povrata sredstava!

Iza mene osobno, direktorice ove tvrtke, stoji 20 godina godina iskustva u izradi web stranica, programiranju, grafičkoj obradi za internet i tisak - te ne sumnjam da će ovo biti suradnja na obostrano zadovoljstvo!

Dogradimo zajedno vaš poslovni svijet!